{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
463 visninger | Oprettet:

Haha, TJEK DET HER:: INDBRUD HOS POLIT {{forumTopicSubject}}

Mand begik indbrud hos politiet


17-årige brød ind hos politiet i Skjern for at få fingre i sin knallert, der var blevet beslaglagt fredag aften


/ritzau/ - 20:49 - 20. jun. 2006



Politiet i Skjern har været udsat for et usædvanligt tyveri. En 17-årig mand har stjålet sin egen knallert, der var i politiets varetægt, skriver Ringkøbing Amts Dagblad tirsdag.

Historien tog sin begyndelse forrige fredag, da en patrulje standsede den 17-årige i Skjern. Patruljen havde mistanke om, at den unge mand førte en knallert med ulovlige dele og tog derfor knallerten med til videre undersøgelse på politistationen i Skjern. Her blev den parkeret i stationens indergård. Tre dage senere, natten mellem mandag og tirsdag i sidste uge, sprang den 17-årige sammen med en anden mand over hegnet til politistationen. Her stjal de knallerten tilbage, brød en dør op og kørte væk fra politistationen, fortæller vicepolitikommissær Knud Nørup Pedersen fra Skjern Politi.

Knallerten blev senere fundet på en bopæl i den sydlige del af Ribe Politikreds, og her kunne to repræsentanter fra Skjern Politi i samarbejde med Ribe Politi anholde den 17-årige og en anden ung mand, der nu kan se frem til at skulle i retten sigtet for blandt andet ulovlig indtrængen, tyveri og kørsel på ulovlig knallert.

(link fjernet)

HAHA Kæft hvor grineren..


Nogen her fra SG???


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Haha, TJEK DET HER:: INDBRUD HOS POLIT
Kommentér på:
Haha, TJEK DET HER:: INDBRUD HOS POLIT

Annonce