{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
681 visninger | Oprettet:

Får ingen benzin :( {{forumTopicSubject}}

Hey. Jeg var ovre hos en ven for at lægge sidste hånd på hans Stalkerprojekt.. vi havde sat TP sport dele og Nardo osv på, indstillet det, skiftet dyse i karbu og ordnet diverse. Den havde også fået nyt tændrør.
Men da vi så skulle prøve at starte den ville den simpelthen bare ikke tænde. vi giver den choker osv, lidt gas og sådan, intet sker. jeg foreslår at vi ser om tændrøret er vådt. (der er kompression på) Vi piller det af og ser at det er knastørt og som helt nyt.. Vi tjekker og ser at der intet benz løber igennem benzinslangen... vi piller den af, og stadig ryger der intet ud.. Efter lidt bøvl får vi pillet en slags "adapter" (aner ikke hvad den dims her hedder :D) som sidder lige under tanken sammen med benz-slange og vakuum slange. da vi tager den af pisser det ud med benz.. Vi renser og puster igennem. Luften vile gerne igennem i den retning fra karbu mod tank, men ikke fra tank mod karbu, som er den vej benzinen skal strømme... Det tænker vi ikke mere over da vi tænker at det nok er det vakuum slangen skal gøre, suge benz ned... Vi prøver igen og montere det, nu når vi har renset det igennem.. men stadig om der ingen benzin ryger igennem slangen !!
Og vakuum slangen sidder på i begge ender, hvad skal vi gøre for at den laver lidt undertryk og begynder at suge ? smiley ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Får ingen benzin :(
Kommentér på:
Får ingen benzin :(

Annonce