{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.265 visninger | Oprettet:

West Import's sender er ordblind {{forumTopicSubject}}

LÆS UNDER WESTIMPORT !!!!!!
LÆS UNDER WESTIMPORT !!!!!!
LÆS UNDER WESTIMPORT !!!!!!
LÆS UNDER WESTIMPORT !!!!!!
LÆS UNDER WESTIMPORT !!!!!!
LÆS UNDER WESTIMPORT !!!!!!


Scooter Shoppen



Baghjul:



En meget kendt butik når det gælder scooter tuning og gejl. De har et kæmpe udvalg til gode priser, med et meget overskueligt katalog, med flotte illustrationer. De er nok de mest benyttede i Danmark, pga. af deres store udvalg til næsten alle scootere. De har specielt mange udstødninger, i mange varianter som sjældent er udsolgt. Skal man kigge på udstødninger, luftfiltre (også meget bredt udvalg) eller bare gejl til scooteren er Scooter Shoppen et godt valg. Er du den utålmodige type, har Scooter Shoppen desuden 1-2 dages leverings tid, i hverdagene, og bestiller du inden klokken 3, får du pakken næste dag.



Bremsespor:



Scooter Shoppen har et rygte for at true folk, hvis man ringer ind og klager. Om dette rygte er sandt vides ikke med sikkerhed, men et rygte er sjældent skabt uden grund. Desuden er deres cylinder kits kun de allermest almindelige, så hvis du gerne vil have noget med virkelig spark i, er det ikke Scooter Shoppen man skal lede hos. Desværre har de også lidt patent på det de laver, for skal du have neonlys skal du også købe en transformer til, som ikke er nødvendigt på de andre sider. Lad også være med at købe 2 Takts olie hos dem, det er mange gange dyrere end hos den lokale tankstation, og det er fuldkommen det samme. Det er heller ikke alt hos dem der er det billigste, selvom det er et stort udvalg, skal du altid lige se på de andre online butikker før du køber det produkt hos Scooter Shoppen. Servicen man får når man ringer ind til dem, er heller ikke specielt god, da jeg engang ringede ind til dem, og spurgte hvilke ruller der ville passe godt på min SFX. Det kunne han åbenbart slet ikke svare på, og blev dybt fornærmet, da jeg spurgte om det var muligt at han kunne finde ud af det. Så det er et stort minus at servicen er dårlig, da de ellers er en god butik.



Bedømmelse: 9/10



West Import



Baghjul:



West import er den absolutte rodekasse inde for de danske online shops. Men derfor finder du også nogle vanvittige tilbud, og scooter tun du ikke vil kunne finde andre steder. På siden kan du også finde hele motorblokke, f.eks. en 100cc Jog Motor. Du kan også finde ældre modeller som f.eks. Puch 2 G motorblokke. I forhold til Scooter Shoppen, er det faktisk en god idé at købe forskellige væsker på West Import (Bremsevæske, Låse væske, T 2 Olie, WD 40 o.s.v.), da det er ret billigt, med et temlig bredt udvalg, af væsker du sjældent kan få fat i.



Bremsespor:



West Import har måske nutidens mest uoverskuelige og grimme menu der længe er set. Det er et stort minus, da man faktisk godt kan finde nogle fede ting engang imellem. West Import har også et meget lille udvalg af Scooter dele til de enkelte scootere, og prisen er heller ikke ligefrem i bund her. Det er ikke meget at sige, udover at det er værd et kig, hvis man tror på lykken om at f.eks. et cylinder kit er billigst hos West Import. Da ham der har butikken i øvrigt også er ordblind, sender han engang imellem varerne forkert, oven i det skal varerne koste over 200 kr. i alt, inden han overhovedet gider tage sig af at sende dem.



Bedømmelse: 5/10

KG Import

Baghjul:

KG Import er i stor grad et besøg værd, trods deres udvalg ikke er det største, har de til gengæld de bedste dele til scooterne. Og de kan prale med at have en ting, som ikke mange butikker har, nemlig "Indsugnings forstærker", som koster ca. 250. Desuden har de også de et godt udvalg af tryk fjedre. Der bliver ikke sagt noget om leverings tid, men den er sikkert også relativ hurtig. Deres udvalg er ret billigt i forhold til andre butikker, og det er her du virkelig kan tune din knallert. De har også et rimeligt udvalg af skjolde, som jo efterhånden er en ting man ikke kan få mange steder. Og de er oven i købet ret billige. De har også et stort udvalg af koblinger, hvorpriserne virkelig er helt i bund. Så skal man

skifte kobling, så er KG Import stedet.



Bremsespor:



KG Import er en meget benyttet online shop, og derfor er også ca. 40% af deres varer udsolgt, hvad man godt kan blive lidt skuffet over. Deres Vare menu er heller ikke for god, idet at alle tundele, bare er opdelt i kategorien tundele. Det er heller ikke så mange af delene der er billede af, og det er lidt synd, da de faktisk har nogle gode varer. Deres udvalg er igen heller ikke så bredt, og det er lidt ærgeligt, da de ville være meget bedre hvis der var nogle flere ting. Der er heller ikke den helt store beskrivelse af de enkelte dele, man kunne godt savne en lille beskrivelse.



Bedømmelse: 8/10



Speed-Line



Baghjul:



Speed-Line er en ultimativ racer side, med et utroligt flot design og den mest overskuelige menu, med meget flotte billeder af varerne. De har nogle af de bedste tun til de mest brugte scootere. De har også lige nyhederne omkring de nye produkter der kommer til scootere, og en god nyhedsmail. Desuden afholder de også meget populære scooter træf, som står på deres hjemmeside. Deres service skulle også være god, så vidt jeg ved, og man skulle få komplet hjælp til at montere de tundele man har købt fra siden.



Bremsespor:



Desværre er Speed-Line ikke i ligefrem i den billige ende af scooter shops, og deres udvalg er meget lille. De har ikke særlig mange udstødninger, til nogle modeller ingen. De har heller ikke særlig mange speciel dele, f.eks. Variator Møtrik, og de små dele som man rimelig ofte har brug for. Desuden er deres T 2 Olie meget dyr, og her er absolut heller ikke stedet at købe det. Så man kan konkludere at de ikke har specielt mange varer, og dem der er, er oppe i en ret høj prisklasse.



Bedømmelse: 8/10



T Hansen



Baghjul:



T. Hansen er absolut discount på reservedele, som den også henvender sig klart til. Her kan du finde de underligste ting til scooteren/MC`en/Bilen. Deres menu er ret overskuelig og enkel. Er du på jagt efter et anlæg til scooteren, så er det klart her at du skal søge, for det er nok Danmark´s billigste Hi-Fi man får her. Leveringen er hurtig og priserne i bund. Så mangler du en reservedel er T. Hansen klart det bedste sted at lede. Deres service skulle også være meget positiv med at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om noget, for det var jo i virkeligheden et værksted engang. Medmindre man har en lokal cykelsmed er styrthjelme heller ikke nemme lige at købe, men hos T. Hansen er der et bredt udvalg af styrhjelme. Og så har de jo også nogle spøjse reklamer smiley



Bremsespor:



T. Hansen er udelukket reserve dele, så du kan ikke finde nogle tundele her, udover Technigas Basic udstødning, og sådan nogle, efter min mening, dårlige discount udstødninger. T. Hansen kan heller ikke prale med deres udvalg, da der højst er 2 ting i hver kategori, indenfor reservedele. Man får heller ikke ligefrem den helt store respekt hos vennerne, hvis mankøber hos T. Hansen, da det oftest kun er, "Puch med mælkekasse" typen der gør det. Skal man have tun, skal man nok prøve lykken hos deres søsterselskab Protuna.



Bedømmelse: 6/10



Protuna



Baghjul:



T. Hansens søster selskab Protuna, er en online shop, der henvender sig til scooter tuning. De har flere smådele til scootere end mange andre hjemmesider, og det er noget man kan blive glad for. Deres menu er desuden ligeså overskuelig som T. Hansens. Er du en af dem der ligger inde med en gammel Puch, eller FZ, så er protuna virkelig en god side. For der har de større tunkits til de gamle knallerter, og det er alligevel utroligt at for 1999.95; kan du give din gamle Puch K/P, et tunsæt, der lige giver 7,5 Hk. Så siden relaterer især til de gamle klassikere.



Bremsespor:



Protuna kan ikke ligefrem byde os med et stor udvalg på tundele. Det de så i hvertfald har, er til de nye scootere meget dyrt, og småt. De er ikke billigere end andre shops, og har de samme ting. Desuden forhandler de lidt for meget Top Racing, og nogle af tingene har ikke engang noget navn, og det er meget forvirrende. Så jeg ville ikke selv stole på meget af det, man kan få fra Protuna. Endnu en ulempe er, at de har ligeså meget gejl til scooteren, så du ville få mere respekt ved at køre rundt med bagageboks, og store sidespejle. Så det er ikke her du skal regne med at din scooter bliver stylet.



Bedømmelse: 6/10



Scooter-Racing



Baghjul:



Scooter-Racing minder en hel del om Speed-Line. De har lige det man kan bruge som tun. Når man først kommer ind ligner det ikke noget specielt, men når man ser nærmere på det, kan man godt finde nogle guldkister, i det de forhandler varer som man ikke så nemt finder andre steder. Det er en enkel menu at finde rundt i, og designet er meget stilrent. Jeg ved ikke hvordan servicen er, men da det er et relativt småt firma, burde den være okay, da de ofte er mere aktive til at hjælpe folk med spørgsmål. Men det klart fedeste er, at hvis du bestiller inden kl. 19.30 på en hverdag, får du det næste dag. Og det er noget man kan blive glad for, hvis man lige har nogle penge på sig.



Bremsespor:



Scooter-Racing er klart en af de dyre sider, så det er ikke her at man skal købe hvis man ikke har særligt mange penge. Udvalget er heller ikke for stort, og det hele ligger bare på en side. Der mangler også billeder på nogle af varerne, og meget af det er udsolgt. Desuden har de heller intet styling, udover håndtag og klistermærker. Siden er lidt sløv på den måde, og man har ikke helt lyst til at købe noget herinde. Der er også et meget småt udvalg blandt udstødninger, og cylindre.



Bedømmelse: 7/10



MSP Tuning



Baghjul:



Det er en meget nem menu, og deres udvalg er rimelig bredt til nogle modeller. MSP Tuning har nogle meget kraftige cylinder kits, og er store forhandlere af Stage 6 tuning, til dem der gerne vil op på +100. Deres login system er også meget smart, hvor man også kan få tilmeldt sig et nyheds brev. Til de meget populære modeller har MSP Tuning ret meget tun. Siden har også et meget stilrent design.



Bremsespor:



MSP Tuning er ikke helt så billige, så man skal af med en hel del penge, hvis du vil ha din scooter tunet her. Det værste er at man skal logge sig ind/oprette en bruger for det overhovedet er muligt at se priserne på de forskellige ting. Desuden er udvalget meget småt til nogle modeller, og endnu dyrere. Man skal helst holde sig fra at købe meget på denne side, medmindre man har en Jog, eller anden meget populær scooter. Hvis ikke man har en populær scooter, for man intet ud af at kigge op denne side. På mange af varerne mangler billedet osv. også, og mange af varerne er også udsolgt. Det kan man godt gå hen og blive lidt sur over. Heller ikke den bedste beskrivelse af varerne.



Bedømmelse: 7/10



Scooter-Attack



Baghjul:



Dette er nok siden over dem alle. De har alt hvad man skal bruge, til alle modeller. Siden er lavet i flot flash, og super flot grafisk. Menuen er også meget nem at finde rundt i. Det er klart en god idé at oprette en bruger her, for deres nyhedsbrev er også værd et kig. Deres side henvender sig til alle typer, lige fra ham der vil have en smule tun på, og til ham der vil køre ræs. Alt på siden er billigere end andre steder, og du kan tilmed få vist prisen i danske kroner, hvis du opretter dig som bruger, hvad jeg virkelig anbefaler. De har simpelthen alt hvad du kan få til din model, og det er her man skal finde tingene, hvis ikke man køber dem her, så skal man i hvert fald bare lige kigge på hvad der er muligt at få til din scooter.



Bremsespor:



Der er ikke noget direkte negativt ved Scooter-Attack, udover at siden desværre er tysk, og selvfølgelig ligger i tyskland. Siden har dog et falsk link, til en engelsk version, som jo nok snart vil komme. Desværre er portoen fra Tyskland meget høj, og det er selvfølgelig et stort minus. Men er du lige på vej ned til Tyskland, så kunne det være et ret godt køb at bestille fra Scooter-Attack ved samme lejlighed.

Bedømmelse: 10/10


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  West Import's sender er ordblind
Kommentér på:
West Import's sender er ordblind

Annonce